Of je nu droomt van een sprookjesachtige bruiloft of een onvergetelijk bedrijfsfeest wilt organiseren,

bij STARSKY CLUB maken we jouw idee werkelijkheid.

 

STARKSY CLUB biedt met zijn ruim 600m2 oppervlakte een capaciteit tot 600 personen (staand) in één grote zaal verspreid over twee verdiepingen waardoor verschillende opstellingen en programma's mogelijk zijn. Dit maakt de locatie uitermate geschikt voor alle privé- en bedrijfsevenementen, persevenementen en meetings. Er is een licht- en geluidsinstallatie aanwezig die inbegrepen zit in de prijs. Ook beschikken we over hoge stoelen en tafels die je kan gebruiken tijdens uw feest of samenkomst. 

We denken graag met u mee om samen tot de perfecte formule te komen.

Deze locatie is ideaal gelegen langs de A12, vlakbij de E40, de Brusselse rand en Antwerpen. Op amper 16 minuten staat u van Brussel-Nationale Luchthaven aan STARSKY CLUB. De ruime parking (Heldenplein) en de nabijheid van het openbaar vervoer maken deze locatie uitermate bereikbaar voor al uw genodigden.

Verras uw klanten, personeel, familie of vrienden en pak uit met STARSKY CLUB als locatie voor uw evenement!Neem vandaag nog contact met ons en vraag naar de verschillende mogelijkheden voor het huren van STARSKY CLUB als jouw eventlocatie. Wij staan klaar om met jou samen te zitten en elk detail van jouw speciale dag te bespreken én perfectioneren.

Maak van je evenement iets buitengewoons bij STARSKY CLUB!

 

Heeft u interesse? Neem dan met ons contact op via dit formulier en we bespreken samen je feest.

Je kan ook mailen naar info@starskyclub.com